Kalendari i aktiviteteve per vitin 2023


• 23 JANAR (e hënë): Hyrja në tre muajt e bekuar / 1 Rexheb.
• 26 JANAR (e enjte): Nata e Regaibit – Ligjeratë.
• 11 SHKURT (e shtunë): Ceremonia e duasë së Hatmes (talebet).
• 17 SHKURT (e premte): Nata e Miraxhit – Ligjeratë dhe Mevlud.
• 06 MARS (e hënë): Nata e Beratit – Ligjeratë & Mevlud.
• 23 Mars (e enjte): Dita e parë e muajit të Ramazanit.
• 1 PRILL (e shtunë): Iftari për burra.
• 08 Prill (e shtunë): Iftari për gra.
• 17 Prill (e hënë): Nata e Madhe e Kadrit – Mbrëmje fetare.
• 21 PRILL (e premte): Dita e Parë e Fitër Bajramit.
• 20 MAJ (e shtunë): Ligjeratë për gra.
• 27 QERSHOR (e martë): Dita e Arafatit.
• 28 QERSHOR (e mërkurë): Dita e parë e Kurban Bajramit.
• 19 KORRIK (e mërkurë): Viti i ri hixhrij/01 Muharrem 1445.
• 28 KORRIK (e premte): Dita e Ashurasë.
• 10 SHTATOR (e diel): Ekskursion me nxënësit e xhamisë.
• 24 SHTATOR (e diel): Ekskursion me rininë e xhamisë.
• 27 SHTATOR (e mërkurë): Mevludi Sherif –Tribunë islame.
• 11 NËNTOR (e shtunë): Ligjëratë për gra.
• 10 DHJETOR (e diel): Program fetar me nxënësit e mektebit.

Comments are disabled.