Plani i aktiviteteve, festat dhe datat e rëndësishme islame për vitin 2022


 27 SHKURT (e diel): Israja dhe Miraxhit. Ligjeratë & Mevlud.
 05 MARS (e shtunë): Ligjërata e parë për gra.
 17 MARS (e enjte): Nata e Beratit – Ligjeratë & Mevlud.
 02 PRILL (e shtunë): Dita e parë e muajit të Ramazanit.
 16 PRILL (e shtunë): Iftari për burra.
 23 Prill (e shtunë): Iftari për gra.
 27 Prill (e mërkurë): Nata e Madhe e Kadrit – Mbrëmje fetare.
 02 MAJ (e hënë): Dita e Parë e Fitër Bajramit.
 19 QERSHOR (e diel): KUIZ me nxënësit e mektebit.
 08 KORRIK (e premte): Dita e Arafatit.
 09 KORIK (e shtunë): Dita e parë e Kurban Bajramit.
 30 KORRIK (e shtunë): Viti i ri hixhrij/01 Muharrem 1444.
 08 GUSHT (e hënë): Dita e Ashurasë.
 04 SHTATOR (e diel): Ekskursioni me nxënësit e xhamisë.
 11 SHTATOR (e diel): Ekskursioni me rininë e xhamisë.
 08 TETOR (e shtunë): Mevludi Sherif –Tribunë islame.
 12 NËNTOR (e shtunë): Ligjërata e dytë për gra.
 04 DHJETOR (e diel): Program fetar me nxënësit e mektebit.

Comments are disabled.