Friday , December 13 2019
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Ligjërata / NË PËRKUJTIM TË ISRASË DHE MIRAXHIT (5)

NË PËRKUJTIM TË ISRASË DHE MIRAXHIT (5)

Profetët janë të gjallë dhe falen në varret e tyre.

Hz. Muhammedi (a.s) tregon:

„Teksa isha duke udhëtuar natën e Israsë drejt Xhamisë Aksa, kalova pranë varrit të Musait a.s. Ai qëndronte në këmbë, duke u falur në varrin e tij. (Transmeton Muslimi)

Xhamia dhe mekami (vendi) i Profetit Musa a.s. ndodhen në Palestinë, në drejtim të qytetit Eriha (Jericho), afërsisht 20km larg Jerusalemit. (Shih fotot).

Lexo gjithashtu

NË PËRKUJTIM TË ISRASË DHE MIRAXHIT (6)

Hz. Muhammedi a.s. u kthye nga Miraxhi me tri dhurata (hedije) të çmuara për ummetin …

Leave a Reply