Friday , December 13 2019
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Media / Mbledhja vjetore e kuvendit

Mbledhja vjetore e kuvendit

Sot më 27.01.2019 pas namazit të drekës u mbajt mbledhja e Kuvendit vjetor. Para kuvendarëve, nëpërmjet projektorit, imami raportoi për punën dhe aktivitetet e xhamisë gjatë vitit 2018. Kurse arkëtari i xhamisë raportoi për financat e xhamisë, hyrjet dhe daljet gjatë vitit të kaluar.

Ju faleminderit!
Kryesia e xhamisë!

Lexo gjithashtu

SHEMBUJ PËR KARAKTERIN E BUKUR TË HAZRETI MUHAMMEDIT, S.A.V.S.

DISA SHEMBUJ PËR KARAKTERIN E BUKUR TË HAZRETI MUHAMMEDIT, S.A.V.S., TË CILËT DIJETARËT I KANË …

Leave a Reply