Friday , December 13 2019
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Media / UMREJA 2018/2019

UMREJA 2018/2019

UMREJA 2018/2019

Grupi i besimtarëve tanë, në krye me imamin Enes ef. Koshi, që ishin nisur për në vendet e shenjta, Mekë dhe Medinë; më datë 03.01.2019, janë kthyer në Zvicër të gjithë shëndosh e mirë.

Ata gjatë qëndrimit në vendet e shenjta, së pari vizituan Medinën e Ndritshme, qytetin e Pejgamberit a.s., ku qëndruan 4 ditë rresht, pastaj vazhduan drejt Mekës së Bekuar për të kryer umren dhe atje qëndruan 7 ditë.

Gjate qëndrimit në Medinën e Pejgamberit a.s. ata vizituan Kodrën e Uhudit, Mesxhid Kibletejn-in, Mesxhid Kuba-në dhe shtatë xhamitë (seba mesaxhid). Po ashtu gjatë qëndrimit në Mekën e Bekuar vizituan: Arefatin, Kodrën e Mëshirës, Muzdelifen, xhemeratet, kodrën Thevr dhe kodrën Nur.

Udhëheqësit e këtij grupi ishin Enes ef. Koshi dhe Baki ef. Mustafa.

Në vijim mund t‘i shihni disa foto nga ky udhëtim i paharruar..

Lexo gjithashtu

SHEMBUJ PËR KARAKTERIN E BUKUR TË HAZRETI MUHAMMEDIT, S.A.V.S.

DISA SHEMBUJ PËR KARAKTERIN E BUKUR TË HAZRETI MUHAMMEDIT, S.A.V.S., TË CILËT DIJETARËT I KANË …

Leave a Reply