Friday , December 13 2019
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Media / Gara e diturisë 2018

Gara e diturisë 2018

Gara e diturisë 2018 Më 09.12.2018 pas namazit të drekës, në xhaminë e Rebsteinit u mbajt gara e diturisë ndërmjet grupit të të rinjve dhe atyre më të moshuarve nga mesi i xhematit. Imami i xhamisë, përmes projektorit u parashtrojë secilit grup nga 20 pyetje me tema të ndryshme, kryesisht rreth lëmit të Kur‘anit, fikhut, akides dhe historisë islame. Kandidatët ishin shume të përgatitur dhe fitues u shpall grupi i të rinjve me rezultat 39:37. Ky aktivitet ishte tërheqës dhe zgjoi interesimin tek i gjithë xhemati. Kryesia e xhamisë Al-Shems

Lexo gjithashtu

SHEMBUJ PËR KARAKTERIN E BUKUR TË HAZRETI MUHAMMEDIT, S.A.V.S.

DISA SHEMBUJ PËR KARAKTERIN E BUKUR TË HAZRETI MUHAMMEDIT, S.A.V.S., TË CILËT DIJETARËT I KANË …

Leave a Reply