Friday , December 13 2019
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Faltorja / Faltorja

Faltorja

Faltorja ka një vëllim të mjaftueshëm. Në të mund të falen përafërsisht 340 persona. Sa i përket ndriçimit faltorja merr dritë nga gjithsejt 9 dritare.
Ajo përmban elementet në vazhdim:
Mihrabi
Si në çdo xhami edhe në këtë të Rebsteinit gjendet mihrabi dhe përherë është i orientuar në drejtim të Mekës. Mihrabi është ndërtuar në vitin 2006 nga disa anëtarë të xhamisë
Minberi
Pos mihrabit këtu në të djathtë të tij është minberi që shërben për predikim. Pra si shifet minberi ka formë tradicionale të trajtave të minbereve dhe është punuar në tërësi nga druri. Është ndërtuar në vitin 2006 në Maqedoni dhe më pas është transportuar në Zvicër.

Leave a Reply