Tuesday , July 23 2019
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Media / Akika në xhaminë Al-Shems

Akika në xhaminë Al-Shems

27.10.2018 e Shtunë,

Akika në xhaminë Al-Shems

Sot në xhaminë tonë,pas namazit të jacisë një grup i rinisë së xhamisë organizuan Akika për lindjen e fëmijëve të tyre.

Lusim All-llahun xh.sh që këta fëmijë të jenë pasues të sunetit të Muhammedit a.s dhe i dëshirojmë shëndet të mirë dhe sukese në jetë,ndërsa prindërve All-llahu xh.sh ua shtoftë bereqetin. Amin

Për më shumë shiqoni disa nga fotot e këtij organizimi

Lexo gjithashtu

SHEMBUJ PËR KARAKTERIN E BUKUR TË HAZRETI MUHAMMEDIT, S.A.V.S.

DISA SHEMBUJ PËR KARAKTERIN E BUKUR TË HAZRETI MUHAMMEDIT, S.A.V.S., TË CILËT DIJETARËT I KANË …

Leave a Reply