Tuesday , July 23 2019
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Media / Organizim nga kryesia e Rinisë së xhamisë Vizitë qytetit Bavarez – München

Organizim nga kryesia e Rinisë së xhamisë Vizitë qytetit Bavarez – München

20.10.2018 e Shtunë,

Një organizim i shumëmirëpritur nga kryesia e Rinisë së xhamisë

Vizitë qytetit Bavarez – München-

18 anëtarë nga Rinia e Xhamisë me dy buse të marrura me qira nga mëngjesi vizituan qytetin e Münchenit.

Duke shfrytëzuar transportin publik të U-Bahn një vizitë e shkurtër iu bë Marienplatz,ku më pastaj u vizitua edhe BMW Welt dhe BMW Museum ku më pastaj për ta shikuar qytetin e madh të Münchenit u ngjitëm në Olympiaturm.

Pastaj për namazin e akshamit ishim në xhaminë e Penzbergut,ndërsa për namazin e jacisë ishim në qendren shqiptare islame Balkan e v. në qytetin e Münchenit ku u pritëm me një pritje të ngrohtë nga imami,kryesia dhe xhemati i kësaj xhamie.

Pas një ndeje pas namazit të jacisë në xhaminë shqiptare për në fund zgjodhëm një vend argëtimi duke u ndarë në tre grupe duke luajtur Bowling.

Ishte një ditë e paharruar për shoqërinë e xhamisë

Zoti i shpërbleftë kryesinë e rinisë për këtë organizim
Zoti e bekoftë Rininë e xhamisë.

 

Lexo gjithashtu

SHEMBUJ PËR KARAKTERIN E BUKUR TË HAZRETI MUHAMMEDIT, S.A.V.S.

DISA SHEMBUJ PËR KARAKTERIN E BUKUR TË HAZRETI MUHAMMEDIT, S.A.V.S., TË CILËT DIJETARËT I KANË …

Leave a Reply