Tuesday , July 23 2019
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Media / Ekskursioni për fëmijët e mektepit 15.09.2018

Ekskursioni për fëmijët e mektepit 15.09.2018

15.09.2018 e Shtunë,

Një nga pikat e planit të aktiviteteve për vitin 2018 ishte edhe ekskursioni për fëmijët e mektepit.

Këta nxënës zgjodhën që këtë vit të e vizitojnë kopshtin zoologjik të Zürichut.

Nxënësit kishin mundësi që për së afërmi të i shohin disa nga shum krijesa të Zotit nga bota shtazore.

Ishte një ditë e paharruar për fëmijët ku edhe në fund na than që ia vleu ecja e shumtë dhe lodhësia.

Në fund mund ti shihni disa nga fotot e fëmijëve se si kanë kaluar në këtë ekskursion.

Me respekt Kryesia e Xhamisë

Lexo gjithashtu

SHEMBUJ PËR KARAKTERIN E BUKUR TË HAZRETI MUHAMMEDIT, S.A.V.S.

DISA SHEMBUJ PËR KARAKTERIN E BUKUR TË HAZRETI MUHAMMEDIT, S.A.V.S., TË CILËT DIJETARËT I KANË …

Leave a Reply