Tuesday , July 23 2019
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Media / Duaja e Haxhit nga Latif Fazliu

Duaja e Haxhit nga Latif Fazliu

30.06.2018 e Shtunë

Sot në xhaminë tonë u bë duaja e parë e haxhit.
E ky ishte aga Latif Fazliu nga fsh. Corroticë i cili e ka bë nijet që së bashku me bashkëshorten e tijë të e kryeje kushtin e pestë të fesë Islame – Haxhin.

Pas shumë këshillave nga imami ynë Enes ef. Koshi se si të veprojnë kur të shkojnë në atë vend të bekuar,fjalën e mbajti edhe kryetari i xhamisë Fatmir Salihu i cili në emër të kryesisë dhe në emër të të gjithë anëtarëve të xhamisë ua bëri perhajr nijetin për shkuarjen në haxh dhe më pas edhe këndoi një ilahi si pëshëndetje të kësaj mbledhie.

Zoti ia pranoftë haxhin agës Latif dhe Zoti bereqet për shtruarjen e drekës për të gjithë të pranishmit.

Lexo gjithashtu

SHEMBUJ PËR KARAKTERIN E BUKUR TË HAZRETI MUHAMMEDIT, S.A.V.S.

DISA SHEMBUJ PËR KARAKTERIN E BUKUR TË HAZRETI MUHAMMEDIT, S.A.V.S., TË CILËT DIJETARËT I KANË …

Leave a Reply