Tuesday , July 23 2019
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Media / Duaja e Haxhit nga Adem Shabani

Duaja e Haxhit nga Adem Shabani

01.07.2018 e Diel,

Sot u bë duaja e dytë në xhaminë tonë,nga anëtari ynë aga Adem Shabani nga Fsh. Miratocë i cili e ka bë nijet që së bashku me bashkëshorten e tij dhe motrën e tij të i bashkangjiten karvanit të haxhinjëve tanë nën shoqërinë e imamit tonë Enes ef. Koshi.

Pas duasë së haxhit nga aga Adem u shtrua edhe drekë për të pranishmit.

Lusim All-llahun xh.sh që agës Adem të ia pranon haxhin,të shkojnë e të kthehen mirë dhe i dhëntë bereqet për drekën e shtruar.

Lexo gjithashtu

SHEMBUJ PËR KARAKTERIN E BUKUR TË HAZRETI MUHAMMEDIT, S.A.V.S.

DISA SHEMBUJ PËR KARAKTERIN E BUKUR TË HAZRETI MUHAMMEDIT, S.A.V.S., TË CILËT DIJETARËT I KANË …

Leave a Reply