Friday , December 13 2019
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Ligjërata javore / URIMI PËR MUAJIN E RAMAZANITURIMI PËR MUAJIN E RAMAZANITMe ardhjen e muajit të bekuar të Ramazanit BASHKËSIA ISLAME „AL-SHEMS“ në Rebstein i uron të gjithë besimtarët muslimanë dhe ju dëshiron:

AGJËRIM TË LEHTË DHE TË PRANUAR
Qoftë ky një muaj përkushtimi e reflektimi shpirtërorë, lutjesh e adhurimesh për Krijuesin Fuqiplotë
Kryesia

Lexo gjithashtu

MËNDESHAT DHE KUJDESTARET E RESULULLAHIT, S.A.V.S.

E para që i dha gji Resulullahit, s.a.v.s., ishte e ëma, zonja Amine Ez-Zuhrijje. Pastaj …

Leave a Reply