Wednesday , February 20 2019
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Media

Media

Mbledhja vjetore e kuvendit

Sot më 27.01.2019 pas namazit të drekës u mbajt mbledhja e Kuvendit vjetor. Para kuvendarëve, nëpërmjet projektorit, imami raportoi për punën dhe aktivitetet e xhamisë gjatë vitit 2018. Kurse arkëtari i xhamisë raportoi për financat e xhamisë, hyrjet dhe daljet gjatë vitit të kaluar. Ju faleminderit!Kryesia e xhamisë!

Read More »

UMREJA 2018/2019

UMREJA 2018/2019 Grupi i besimtarëve tanë, në krye me imamin Enes ef. Koshi, që ishin nisur për në vendet e shenjta, Mekë dhe Medinë; më datë 03.01.2019, janë kthyer në Zvicër të gjithë shëndosh e mirë. Ata gjatë qëndrimit në vendet e shenjta, së pari vizituan Medinën e Ndritshme, qytetin …

Read More »

Gara e diturisë 2018

Gara e diturisë 2018 Më 09.12.2018 pas namazit të drekës, në xhaminë e Rebsteinit u mbajt gara e diturisë ndërmjet grupit të të rinjve dhe atyre më të moshuarve nga mesi i xhematit. Imami i xhamisë, përmes projektorit u parashtrojë secilit grup nga 20 pyetje me tema të ndryshme, kryesisht …

Read More »

Tribuna Fetare

Disa momente të bukura nga tribuna fetare që u mbajt sot në xhaminë e Rebsteinit për nder të lindjes së bekuar, hazreti Muhammedit a.s.!

Read More »

TAKIM PËRSHËNDETËS ME KRYETARIN E XHAMISË

TAKIM PËRSHËNDETËS ME KRYETARIN E XHAMISË 18.11.2018 Rebstein Mbrëmë, pas namazit të jacisë, të rinjtë e xhamisë „Al-Shems“ organizuan një takim përshëndetës me kryetarin e xhamisë, z. Fatmir Salihu, i cili dha dorëheqje nga ky post për shkak të ndërrimit të punës dhe vendbanimit të tij në kantonin e Cyrihut. …

Read More »

Akika në xhaminë Al-Shems

27.10.2018 e Shtunë, Akika në xhaminë Al-Shems Sot në xhaminë tonë,pas namazit të jacisë një grup i rinisë së xhamisë organizuan Akika për lindjen e fëmijëve të tyre. Lusim All-llahun xh.sh që këta fëmijë të jenë pasues të sunetit të Muhammedit a.s dhe i dëshirojmë shëndet të mirë dhe sukese …

Read More »

Ekskursioni për fëmijët e mektepit 15.09.2018

15.09.2018 e Shtunë, Një nga pikat e planit të aktiviteteve për vitin 2018 ishte edhe ekskursioni për fëmijët e mektepit. Këta nxënës zgjodhën që këtë vit të e vizitojnë kopshtin zoologjik të Zürichut. Nxënësit kishin mundësi që për së afërmi të i shohin disa nga shum krijesa të Zotit nga …

Read More »

Duaja e Haxhit nga Latif Fazliu

30.06.2018 e Shtunë Sot në xhaminë tonë u bë duaja e parë e haxhit. E ky ishte aga Latif Fazliu nga fsh. Corroticë i cili e ka bë nijet që së bashku me bashkëshorten e tijë të e kryeje kushtin e pestë të fesë Islame – Haxhin. Pas shumë këshillave …

Read More »