Friday , December 13 2019
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Faltorja

Faltorja

Faltorja

Faltorja ka një vëllim të mjaftueshëm. Në të mund të falen përafërsisht 340 persona. Sa i përket ndriçimit faltorja merr dritë nga gjithsejt 9 dritare. Ajo përmban elementet në vazhdim: Mihrabi Si në çdo xhami edhe në këtë të Rebsteinit gjendet mihrabi dhe përherë është i orientuar në drejtim të …

Read More »