Friday , December 13 2019
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Ligjërata javore

Ligjërata javore

URIMI PËR MUAJIN E RAMAZANITMe ardhjen e muajit të bekuar të Ramazanit BASHKËSIA ISLAME „AL-SHEMS“ në Rebstein i uron të gjithë besimtarët muslimanë dhe ju dëshiron:

AGJËRIM TË LEHTË DHE TË PRANUAR Qoftë ky një muaj përkushtimi e reflektimi shpirtërorë, lutjesh e adhurimesh për Krijuesin Fuqiplotë Kryesia

Read More »

VEÇORITË E MUAJIT SHA’BAN

Falënderimet dhe adhurimet e plota i takojnë Allahut Fuqiplotë, i Cili në Kur’anin Famëlartë urdhëron dhe thotë: “Zoti yt krijon ç’të dojë dhe zgjedh kë të dojë” (El-Kasas, 68). Salavatet dhe përshëndetjet më të përzemërta ja dërgojmë të dashurit të zemrave tona, hz. Muhammedit alejhiselam i cili kishte bërë këtë …

Read More »